fbpx

PAVILLION

Galten-Skovby Minigolf har anlagt en helt ny minigolfbane, som Nodo Arkitekter har tegnet en pavillon til.

Sommerhusdrømme? Få arkitektens guide her!

Drømmer du også om at skabe rolige, naturskønne rammer, hvor du og din familie kan tilbringe sommerens varme dage helt nede i tempo? Her får du arkitektens guide til at få et sommerhus lige efter dine ønsker.

Nyt boligområde på vej i Stilling

I Stilling tæt ved Skanderborg er det nye boligområde Sigkær Vænge med plads til 11 kompaktvillaer på vej til at skyde op. Bag projektet står Nodo Arkitekter og Idealhuse.

Gammel møllebolig bliver moderne familiehjem

Hvordan skaber man en elegant og moderne renovering af en gammel møllebolig, hvor to vidt forskellige bygninger skal forbindes og i øvrigt rumme en familie på fem? Uden at gå på kompromis med bygningernes originale stil og områdets fredede natur? Den udfordring har Nodo Arkitekter løst for en familie i Østjylland.

Vi søger ambitiøs og selvstændig bygningskonstruktør

I Nodo Arkitekter oplever vi stor tilgang af projekter inden for enfamiliehuse, etagebyggeri, erhvervsbyggeri og skolerenovering. Derfor søger vi en bygningskonstruktør, der sammen med tegnestuens øvrige team kan løfte projekteringsopgaven og bidrage til den fortsatte udvikling af Nodo Arkitekter.

5 BOLIGTRENDS I 2021: NR. 4 – KLOGE KVADRATMETER

Nu præsenterer Nodo Arkitekter den fjerde i rækken af fem nye boligtendenser, som vi tror på i den kommende tid. Denne gang handler det om at optimere på kvadratmeterne. Læs og se med herunder og få ny inspiration til boligen.

Sådan kan du få mere plads uden at flytte

Er huset blevet for småt, eller har jeres behov ændret sig på andre måder over årene? Selv små renoveringer eller tilbygninger kan give store forandringer, så I ikke behøver at kigge jer om efter en ny bolig. Få inspiration her i tre forskellige projekter, som Nodo Arkitekter har hjulpet tre helt almindelige familier med. VIL…

Nyt boligområde skyder frem i Ry

Der er fuld gang i byggeriet i den østjyske by Ry, hvor det første af fire punkthuse omgivet af grønne arealer, stiforbindelser og parkeringspladser i disse måneder skyder frem ved byens torv.

Grøn oase tager form i Odder

Som en grøn oase er boligområdet Præstelunden ved at tage form i det sydlige Odder, hvor salget af områdets tredje etape med 32 nye byggegrunde netop er skudt i gang