VILLA MED SØ PÅ BEGGE SIDER

Denne villa må siges at have den smukkeste placering mellem søer, tæt på skov og med en terrasse som en bådebro på vandet.

 

Denne nybyggede villa har en helt unik beliggenhed – lige imellem 2 søer! At have muligheden for at vågne op til en betagende udsigt over vandet hver morgen er noget, som de fleste kun kan drømme om. Men som for denne familie er en realitet. Villaen er bygget af de bedste materialer og har store åbne vinduespartier, der giver en fantastisk udsigt over søerne.

Træterrassen, der på nederste niveau går i et med søen, er en af villaens mest imponerende funktioner. Terrassen er bygget ovenpå stensætningen så man får følelsen af at ’gå på vandet’. Den er det perfekte sted at slappe af, nyde udsigten og finde roen i en travl hverdag. Terrassen er også et ideelt sted at hygge med familie og venner.

De store åbne vinduespartier giver masser af naturligt lys i boligen. Den store loftshøjde og de mange ovenlys er med til at skabe en gennemgående følelse af rummelighed og en tæt kontakt med de udendørs omgivelser. Vinduesåbningerne er også i varierende størrelser for at indramme udsigten på forskellig vis fra rum til rum. Med så unik en udsigt er det med til at differentiere de mange betagende ’billeder’ der er i den daglige gang rundt i huset.

Villaen er beliggende i et roligt og fredeligt område, hvor der er masser af muligheder for at udforske naturen, men hvor man også kan nyde de smukke omgivelser selv når man er indendørs.