VILLA I NATURRIGE OMGIVELSER

I østjyllands naturrige omgivelser er boligdrømmen for denne familie blevet en realitet

 

I østjyllands naturrige omgivelser er boligdrømmen for denne familie blevet en realitet. Murstensvillaen danner rammen om familielivet og formår at udnytte potentialet på den skrånende grund, hvor den med sine forskudte niveauer indskriver sig smukt i landskabet. Med forskydninger af bygningsdelene skabes der små nicher og gårdhaver som indbyder til hyggelige stunder. Husets udeområder har også været i fokus og med flere terrasser rundt om huset, kan solen nydes på alle tider af dagen.

Ankomsten til huset minder mest om en åben hyggelig gårdhave med en overdækket indgang og murværk med fine detaljer. I gårdmiljøet er der også indtænkt cykelparkering, skjult dagrenovation og en fin indkørsel over gårdspladsen til garagen under huset.

 

Villaens entré er en hall som er fordelingsåren til husets bryggers, værelser og trappen som med sit smukke ovenlys, leder op til første salen.

Husets plan er lavet kompakt men gennembelyst så det fremstår åbent og rart. Med fokus på kontraster som stort og småt oplever man åbne fællesarealer med lange kig på tværs af husets forskellige afdelinger, samt små nicher med plads til ro og fordybelse.

De store vinduesåbninger indrammer den smukke natur og med de tre terrasser som en forlængelse af fællesrummene, kommer naturen hele tiden i spil, inde som ude.