OMBYGNING AF PRÆMIERET ARKITEKTTEGNET 70’ER VILLA

Denne 70’er villa, der tidligere har modtaget en arkitekturpris, skal ombygges og moderniseres med et personligt præg. 

 

Huset har både karakter og fine arkitektoniske elementer og detaljer, som naturligvis bevares i ombygningen. Både det skrånende tag, de brune tegl og synlige trækonstruktioner bevares, samtidig med at boligen opdateres til en moderne familiebolig i nutidig standart og udtryk.

Med sammenlægning af rum og med store vinduespartier, skabes der masser af lys og rummelige omgivelser, bl.a. med stor loftshøjde på begge etager.

På øverste etage bydes man velkommen af en stor entré som også rummer trappen til nederste niveau. Det tidligere lukkede køkken er nu åbnet op til et stort køkken/alrum med glidende overgang til opholdsstuen.

 

Begge orienterer sig mod haven med de store gamle træer, der står som en malerisk baggrund. 

Huset ligger naturskønt i et opvokset kvarter, og de skønne udearealer kan nydes fra flere terrasser på begge sider af huset. Det skrånende terræn har givet muligheden for at skabe en god udendørs dynamik omkring huset med spændende terrassemiljøer i flere plan.

Alt i alt forener de velovervejede løsninger alt det praktiske i en familiebolig, hvor de arkitektoniske detaljer giver en gennemtænkt, velfungerende og smuk villa.