FAMILIEBOLIG PÅ KANTEN AF SKOVEN

På en rolig villavej, et stenkast fra søen og på kanten af skoven ligger denne skønne familiebolig.

 

Boligen er tegnet til en familie med to voksne og to børn og i processen har der været fokus på de gode materialer som tydeligt ses i de mange smukke detaljer.

Med skoven i baghaven har det været vigtigt at få udvisket grænsen mellem inde og ude, så naturen trækkes med helt ind i husets opholdsrum.
Fra husets entre er der fordeling til henholdsvis bryggers, værelsesafdeling og det store køkken-alrum hvor hele familien kan samles.
Værelsesafdelingen har eget badeværelse og to store børneværelser med eget walk-in og adgang til den store træterrasse, der elegant slynger sig rundt om store dele af husets sydvest-facade.

I stue og køkken-alrum er der store vinduespartier med skydedøre som giver mulighed for at åbne helt op og skabe en flydende overgang mellem inde og ude. Store dele af terrassen er overdækket og skaber rammerne for mere udendørs ophold, såsom det overdækkede loungeområde som ligger i forlængelse af den særskilte forældreafdeling.

Boligen danner rammen om det moderne familieliv tæt på naturen og med mange muligheder for fordybelse både inde som ude.