EKSKLUSIVT UDSTILLINGSHUS

Nodo Arkitekter har tegnet et nyt udstillingshus spækket med lækre materialer og gennemtænkte løsninger, der skal give inspiration til kommende boligejere.

Det 200 kvadratmeter nye udstillingshus i ét plan er beliggende i den østjyske by Ry og tegnet for Idealhuse.

Visionen har været at tegne en gennemtænkt bolig, hvor inde og ude smelter sammen, og hvor man føler sig hjemme i det øjeblik, man træder ind over dørtrinnet – og hvor det gode familieliv er tænkt ind fra starten.

Udstillingshuset er et gårdhavehus, hvor planløsning er bygget op omkring nogle helt klare principper, som får huset til at fremstå både åbent og privat på én og samme tid. Rummene er arrangeret, så hovedhuset, sammen med carporten, danner et lukket gårdrum. På den vis får huset helt fra start et privat og karakterfuldt uderum – en sjældenhed i nybyggede huse, hvor hækken typisk lige skal have nogle år til at vokse op.

Materialernes samspil sætter prikken over i’et. Det gælder både inde, hvor de brede plankegulve fra Dinesen, de lækre farvede fliser fra Flisegalleriet, de smukke armaturer og det snedkerbyggede garderobemøbel dominerer samt ude, hvor terrasserne er komponeret af træ, belægninger i kostet beton, grønne bede i cortenstål, spejlbassinerne og ikke mindst de fine murede detaljer i facaderne.

I det hele taget er der tænkt i velovervejede løsninger, som forener alt det praktiske i en velfungerende familiebolig med præcis de arkitektoniske detaljer, der tilsammen giver en gennemtænkt og smuk bolig, som man har lyst til at bo i.