MODERNE VILLA PÅ KUPERET SØGRUND

På en unik søgrund som denne er det naturen og landskabets potentiale der skal spille hovedrollen. Med respekt for både omgivelserne og kundernes drømme om en moderne bolig, hvor naturen er en integreret del af hverdagen, har vi skabt en villa, der harmonisk smelter sammen med terrænet og opfylder ønsket om et hjem i tæt dialog med omgivelserne.

Boligen fremstår underspillet, når man møder den fra ankomstsiden. Fra hall’en bevæger man sig få trin op til øverste etage, der rummer boligens fællesarealer, hvor udsigten virkelig kommer til sin ret. I parterreetagen finder man værelser, badeværelser og udgang til haven og terrassen. Her er der også en udebruser, så man kan skylle sig efter en svømmetur i søen.

Bygningens ydre fremstår både robust og elegant med en facade domineret af lys tegl, kombineret med mørke, minimalistiske elementer i form af vinduesrammer og aluinddækninger.

Dette skaber en spændende kontrast, som både integrerer villaen i landskabet og giver den en markant moderne profil. 

 

 

De store vinduespartier, der kendetegner villaens design, fungerer som rammer om naturen og lukker lys og udsigt ind fra alle vinkler. Fra mange af husets rum kan man nyde den imponerende udsigt over søen, hvilket skaber en følelse af konstant forbindelse med naturen.

Villaens design udnytter det kuperede terræn til at skabe forskellige niveauer, som både tilføjer dynamik til boligen og sørger for, at naturen inddrages i hverdagen. Terrasserne er strategisk placeret for at maksimere udsigten, og hver enkelt tilbyder en unik oplevelse af både solen og det omgivende landskab. Fra den hævede terrasse kan man se ud over søen, mens den lavere terrasse skaber en hyggelig gårdhavestemning, hvor man kan nyde privatlivets fred i skyggen af villaens overbygning.