fbpx

Vi er blevet udfordret

Nodo Arkitekter har været med hele vejen i udviklingen af en ny genbrugsplads i Skanderborg for den østjyske virksomhed Renosyd. Nodo Arkitekter stod for den overordnet planlægning, landskabsbearbejdning, bygninger, belysning og skiltning på hele pladsen.

Nodo har udfordret os, og det har skabt stor værdi. I processen blev vi langt klarere på, hvad vi selv stod for, og det var særdeles inspirerende med et nyt perspektiv. Arkitekterne var også supergode til at forstå vores strategi og omsætte den til konkrete løsninger,” siger direktør Annemette Fuglsang.

Samarbejdet blev indledt med en workshop, hvor alle mulige og umulige angrebsvinkler blev vendt til, hvordan en genbrugsplads kunne give borgerne lyst til at sortere og genanvende deres affald. Resultatet blev blandt andet, at pladsen blev en ”Værdipark” i stedet for en genbrugsplads. Det overordnede fokus for arbejdet blev: I en Værdipark smider man ikke affald ud – her giver man værdierne videre.

Nodo Arkitekter har desuden udarbejdet masterplan med forslag til ny parkering og belysning samt stået for tilsyn med udførelsen af anlægsarbejderne på Renosyds hovedsæde i Skanderborg.