SOMMERHUS I KLITTERNE

Midt i det imponerende klitlandskab ved den jyske vestkyst, har vi tegnet et sommerhus for private kunder, som ønskede sig et fristed langt væk fra hverdagens mange gøremål.

Husets længer er i sin form strakt ud i landskabet og griber fat i klitterne, hvorfor også taget følger klitternes hældning. Husets design giver lækroge på flere sider, hvor man kan søge læ for vinden og tilbringe mest muligt tid udendørs, hvilket også var et klart omdrejningspunkt for skitseringen.

Kunderne ønskede sig et hus, hvor den storslåede udsigt kom i spil og hvor de samtidig kunne være sammen og finde ro som familie. Prioriteringen var derfor store leverum med hyggelige hjørner, udkigsposter og gemmesteder, som indbyder til både fest og fordybelse. Værelserne er derimod små, med hyggelige sovealkover og kun plads til det allermest nødvendige.

Ankomst til huset
Kig gennem huset
Udsigt fra huset