fbpx

HOTEL, KONFERENCE OG FERIEBY

I et område nær den jyske vestkyst har vi designet en helt ny ferieby, der tilbyder mange forskellige former for ophold, oplevelser og rekreation.

Områdets spydspids er et hotel med 10 etager, hvor de 8 etager rummer hotelværelser i forskellige størrelser, og de nederste etager rummer ankomstarealer og praktiske, understøttende funktioner. Et overdækket p-dæk med et grønt tag skaber en grøn flade til ophold i højden.

Ved siden af hotellet planlægges et spaområde med mulighed for rekreation og fordybelse. En eksklusiv restaurant er placeret hvor den er synlig fra vejen, og henvender sig både til områdets gæster og til byen i al almindelighed.

Ferielejligheder i to plan henvender sig til familier og tilbyder en anden måde at holde ferie på. Her er private terrasser og mulighed for at tilberede sin egen mad.

Konferencecenter trækker gæster, liv og aktivitet til området i hverdagene, og synergien mellem de forskellige funktioner er projektets helt store værdi.

Hele området samler sig omkring en ny sø der rummer klimavand fra området og på en gang både samler og adskiller. Terrassedæk og broer skaber mulighed for ophold helt i sø kanten.

Arkitekturen er klassisk og materialepaletten er enkel. Røde mursten og sadeltage er gennemgående, og skaber en ro i området. Det er dikteret af lokalplanen for området, og arkitekturen passer derfor perfekt ind i bydelen. Men vinduesformater, samt detaljer i tag og mur får bygningerne på en gang et klassisk og fremadskuende udtryk