fbpx

I Nodo Living er vi nogle rigtige bolignørder, og vi elsker at skabe den helt rigtige løsning for dig og din familie – om vi skal tegne boligen helt fra grunden eller hjælpe med tilbygninger, ombygninger eller haveplaner. Vores team kan også hjælpe med ansøgning om byggetilladelse og indhentning af tilbud fra entreprenører, ligesom vi kan følge byggeriet med arkitektfagligt tilsyn hele vejen igennem byggefasen.

Med stor indlevelse og helt ned i praktikken skitserer vi det daglige liv, der kommer til at udfolde sig i huset. Vores force er, at vi er super gode til at lytte. Det er nemlig jeres drømmehus, vi skal tegne. Og vi er med jer, uanset om stilen hedder moderne funkis, klassisk landlig arkitektur, nænsom renovering eller nybyg på bar mark.

Mange tror, at det er dyrt at benytte en boligarkitekt – men ud af en bygge- eller renoveringsproces er arkitektens honorar faktisk en mindre del. Så hvorfor ikke tage en erfaren boligarkitekt med på rejsen, så huset bliver skræddersyet og bygget til lige præcis dig og din familie?

Læs mere om vores seneste Living-projekter herunder. Hvad drømmer du om?

METTE BÜLOW
mb@nodo.dk | 81 77 78 03

LOUISE BALLE ROSBJERG
lb@nodo.dk | 53 73 78 07

LARS SKJØDT GREGERSEN
lg@nodo.dk | 81 77 78 01