TOPLANSHUSET

For Idealhuse A/S har vi udviklet et boligkoncept, der opføres i det nye boligområde Skovsangervej i Skanderborg. Boligerne er på 135 kvadratmeter i to plan og har en planløsning, der tager højde for nutidige familiers behov.

Køkken-alrummet er omdrejningspunkt for stueetagen og opleves som særlig rummeligt på grund af en øget loftshøjde. Sammen med de store vinduespartier giver det en oplevelse af boligen som lys og rummelig. I forlængelse af køkken-alrummet findes en sydvestvendt terrasse, som afskærmes fra vejen med en havemur.

I udsigtsstuen på første sal er vinduerne sænket en smule for at opnå maksimalt udsyn til det omkringliggende landskab uden at skabe indbliksgener i boligen. Herfra er der adgang til husets unikke integrerede tagterrasse, der skaber et privat uderum, hvorfra der er en fantastisk udsigt over området.

Arkitekturen giver associationer til den klassiske funkisstil med materialer i en høj kvalitet, der understreges af de murede facader i blødstrøgne sten, træ/alu-vinduer og samspillet med træbeklædningen på carport og redskabsrum. En særlig detalje er tilbagetrukket murværk i facaden, som binder vinduespartierne sammen.

 

Se mere hos Idealhuse på idealhuse.dk

BOLIGER