ELLENS HØJ

Tre hektar. Så stort bliver boligområdet Ellens Høj, der i den kommende tid vil spire op i den vestlige del af bydelen Skovby Nygaard mellem Skovby og Galten 15 minutter vest for Aarhus.
Boligerne i Ellens Høj er tegnet af Nodo Arkitekter, der har også har været med til at udvikle boligområdet i samarbejde med den nystartede virksomhed dinBOLI A/S. Nodo Arkitekter har desuden udviklet det grafiske design og logo for dinBOLI.
Ellens Høj får 74 boliger fordelt på 17 udsigtshuse, 9 dobbelthuse med i alt 18 boliger og 39 tagterrassehuse, der kommer til at ligge på mindre grunde fra 200-500 kvadratmeter.
”Boligområdet er udviklet med inspiration fra små bysamfund som Dragør og Svaneke og får mindre opholdsgader, torve og stier, der er perfekte til fælles aktiviteter, samvær og leg i trygge rammer,” siger adm. direktør Allan Børsting Laursen fra dinBOLI.
Ellens Høj vil vokse op omkring en flot, gammel allé af japanske kirsebærtræer, som løber gennem området. Denne allé bevares og vil indgå som et grønt element i bebyggelsen. Byggeriet af de første boliger starter i foråret 2018, og de første familier forventes at flytte ind til efteråret 2018.
Læs mere om Ellens Høj her (link til www.dinboli.dk)

BY & LANDSKAB