previous arrow
next arrow
Slider

OM OS

Arkitekter i øjenhøjde

Nodo Arkitekter er et Aarhus-baseret arkitektfirma med 14 medarbejdere, der løser opgaver over det meste af Danmark. Vores erfaring spænder vidt, og vi har i tidernes løb arbejdet med alt fra anlæggelse af større boligområder, etagebyggerier og butikskoncepter til tilbygninger og ombygninger af skoler, firmadomiciler og private villaer.

Den rigtige løsning
Ordet ”nodo” betyder at binde knuder på latin, og i Nodo Arkitekter ser vi det som vores fremmeste opgave at skrue den rigtige løsning sammen med kunden – også selvom det færdige projekt bliver anderledes end den oprindelige idé. Vi har i årenes løb vundet en række arkitekturpriser, som vi er stolte af, men vi er endnu mere stolte af den værdi, som vores projekter har skabt for kunder og brugere.

Fokus på helheden
Udgangspunktet i alle vores projekter er, at form og funktion skal gå hånd i hånd. Uanset om det er et større lejlighedsbyggeri, en kompleks tilbygning til et firmadomicil eller en privat bolig, handler det om at skabe den optimale helhed inden for en given prisramme. Det æstetiske udtryk er vigtigt, og i Nodo Arkitekter elsker vi skøn arkitektur. Men det må ikke være på bekostning af funktionaliteten.

Den gode rådgiver
Vi lægger stor vægt på at være lydhøre over for kundens ønsker og behov til byggeriet. Men vi er omvendt ikke bange for at give konstruktivt modspil og komme med forslag, der går i andre retninger end kundens oprindelige idé. Vi ser os selv som rådgiveren, der understøtter realiseringen af den overordnede vision med byggeriet. Vejen hertil kan nogle gange være anderledes, end kunden selv havde forestillet sig.

Med fra start til slut
I mange projekter fungerer vi ikke bare som arkitekt, men også som bygherrens højre hånd. Vi varetager ofte alt lige fra den indledende udarbejdelse af masterplaner og myndighedskontakt til arkitektur, projektering og projektstyring frem til afleveringen. Vores bygningskonstruktører og arkitekter har stor erfaring med at styre projekterne effektivt i mål, så de bliver færdige til tiden og til den aftalte pris.

Vi er til at tale med
En åben og tillidsfuld dialog mellem alle parter er central for et godt resultat, især i komplekse byggeprojekter med mange aktører. Derfor gør vi en dyd ud af at kommunikere i øjenhøjde med alle parter lige fra bygherre til håndværkerne på byggepladsen, og alle vores medarbejdere er vant til at tale direkte med kunder og samarbejdspartnere.

Vil du vide mere? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi byder også altid på en kop kaffe, hvis du kigger forbi vores lokaler på Silkeborgvej i Aarhus.