fbpx

Skolebyggeri skudt i gang i Skovby

Byggeriet er netop gået i gang af sidste etape af en tilbygning til specialskolen Columbusskolen i Skovby i Skanderborg Kommune.

Den samlede udvidelse på godt 900 kvadratmeter er sammen med masterplanen for grunden tegnet af Nodo Arkitekter, som også er bygherrerådgiver på projektet. Fra Columbusskolens side er der stor tilfredshed med samarbejdet, der har kørt smertefrit siden projektets start.

”Det har været et fremragende samarbejde, og Nodo har haft fuldstændigt styr på det hele vejen – også selvom byggeriet kørte samtidig med driften af skolen. Det er tydeligt, at Nodo har stor erfaring med skoleverdenen,” siger tidligere skoleleder Christian Rotbøl fra Skovby Skole, som Columbusskolen er en del af.

Et stort løft
Tilbygningen forventes at stå færdig i starten af 2020 og erstatter en ældre skolebygning, der blev revet ned før ferien. De nye lokaler kommer til at rumme op mod 50 elever, og i Skovby er der ingen tvivl om, at udvidelsen vil give skolen et stort løft.

”Vi har fået meget for pengene både indvendigt og udvendigt, og arkitektonisk er jeg også tilfreds. Både elever og medarbejdere har taget godt mod de nye bygninger,” siger Christian Rotbøl.

Columbusskolen er en specialskole for elever med sociale, emotionelle og kognitive vanskeligheder, og tilbygningen får fire klasseværelser, fire grupperum, teknikrum, garderobe og toiletfaciliteter.