fbpx

Nyt boligområde på vej i Stilling

I Stilling tæt ved Skanderborg er det nye boligområde Sigkær Vænge med plads til 11 kompaktvillaer på vej til at skyde op. Bag projektet står Nodo Arkitekter og Idealhuse.

“Sigkær Vænge bliver et lille, harmonisk og hyggeligt kvarter, som får trygge stiforhold til de mange faciliteter i populære Stilling. Alle 11 huse er kompaktvillaer på mindre grunde, så beboerne får kvaliteterne fra en villa, men med minimalt vedligehold,” fortæller partner og arkitekt fra Nodo Arkitekter, Louise Balle, og fortsætter:

“Alle husene får et ensartet, harmonisk udtryk med rødbrune mursten og jordfarvede materialer. Samtidig har vi haft fokus på at give beboerne skønne udeforhold. Alle huse er fx orienteret mod en grønning i midten, har grønne hække og private haver med gårdhavefornemmelse samt optimale solforhold.”

Grønt område
I det nye boligområde, der fra Skanderborg Kommune er udpeget til at være en del af en af Østjyllands grønneste områder, kommer der til at være tre forskellige hustyper på 130-160 kvadratmeter med grunde fra 300-600 kvadratmeter.

“Vi har tegnet alle tre boligtyper til Sigkær Vænge. Samtidig kommer vi til at stå for at tilpasse de enkelte boliger til boligejernes ønsker,” fortæller Louise Balle.

Helhedsplan for området
Nodo Arkitekter har stået for udviklingen af området samt byggemodningen for jordejerne og udviklingen af hustyper for Idealhuse, som står for salg og byggeri.

“Vi har arbejdet med alt lige fra den indledende analyse af området og udarbejdelse af lokalplan i samarbejde med Skanderborg Kommune til byggemodning og færdiggørelse af området. Nu glæder vi os rigtigt meget til at se husene blive realiseret,” fortæller Louise Balle.

Området er nu byggemodnet, og selve byggeriet opstartes i slutningen af april 2022.

Læs mere om det nye boligområde her.

Visualiseringer: Nodo Arkitekter.

VIL DU VIDE MERE?

Er du nysgerrig efter at høre,
hvordan vi måske kan hjælpe din virksomhed?
Hos Nodo Arkitekter koster det ikke noget
at møde os til en kop kaffe og en snak.

Ring eller skriv gerne til arkitekt Louise Balle Rosbjerg for at høre mere.

lb@nodo.dk

Tlf. 53 73 78 07