fbpx

Ny villa til Michael V. Knudsen og hans familie

Tidligere professionel håndboldspiller Michael V. Knudsen og hans kone Mia Knudsen har netop fået tegnet et skitseprojekt til en ny, stor familievilla i Silkeborgområdet. 

”Der er virkelig blevet lyttet til vores ideer, men vi er også blevet udfordret af Nodo Arkitekter – og det har givet nogle anderledes og fede løsninger i huset, som vi ikke selv havde overvejet.”

Sådan fortæller Mia Knudsen, der er hustru til Michael V. Knudsen – som blandt andet tidligere har spillet for det danske håndboldlandshold. 

Ønsket fra parret har været at få ideer og skitser til en ny villa, som kan matche den familie, de er i dag – med tre børn på henholdsvis 9, 14 og 19 år. Ikke en større villa, end de har i dag, men en omfordeling og optimering af kvadratmeterne.

”Siden vi byggede hus sidst, er vores børn blevet 5-6 år ældre, og det giver nogle andre behov som familie. Fx har vi i dag et multirum i huset, men i et nyt hus vil vi gerne bruge de kvadratmeter anderledes og fx få walk-in på børnenes værelser og bedre opbevaring i gangarealerne. Derudover har vi denne gang villet prioritere udemiljøerne mere,” fortæller Mia Knudsen og fortsætter:

”Samtidig havde vi nogle løsninger, som vi gerne ville fortsætte med i det nye hus – blot med få ændringer. Som familie opholder vi os allermest i køkken-alrummet, og her er Nodo Arkitekter kommet med nogle rigtigt gode forslag, blandt andet et lille alkove-hyggehjørne, hvor vi kan sidde og nyde aftensolen.”

Fantastisk proces
Resultatet er en villa i ét plan på 206 kvadratmeter med yderligere en stor garage på 53 kvadratmeter. Køkken-alrummet bliver med sine 45 kvadratmeter husets største rum. Derudover rummer udearealerne flere terrasser, så solen altid kan nydes, og en gårdhave med egen boldbane.

”Nodo Arkitekter formår virkelig at bruge hver kvadratmeter og skabe linjer gennem hele huset. Praktiske rum flettes i plantegningen sammen med små nicher og alkover i opholdsrummene – fx er der i køkken-alrummet dannet både en bænk og en alkove op ad viktualierummet, og i gangarealet er der også opbevaring. Jeg har ikke en finger at sætte på samarbejdet – det har været en fantastisk proces og fedt at blive udfordret på vores idéer,” slutter Mia Knudsen.

Næste skridt for parret er at få bygget huset på grunden i Sejs ved Silkeborg, og så er forventningen, at familien kan flytte ind om et års tid.

Visualiseringer af Familien Knudsens nye villa ved Silkeborg

VIL DU VIDE MERE?

Er du nysgerrig efter at høre, hvordan
vi måske kan hjælpe dig med din bolig?
Hos Nodo Arkitekter koster det ikke noget
at møde os til en kop kaffe og en snak.

Ring eller skriv gerne til ass. partner Louise Balle Rosbjerg for at høre mere.

lb@nodo.dk

Tlf. 53 73 78 07