fbpx

Ny kontorindretning hos Skovby Møbelfabrik

Nodo Arkitekter står bag nyindretning af administrationsbygningen hos den anerkendte møbelproducent Skovby Møbelfabrik.

Skovby Møbelfabrik, der siden 1933 har designet og produceret danske kvalitetsmøbler, ønskede et moderne og opdateret look i indretningen af deres administrationslokaler og kantine på domicilet i Galten i Midtjylland.

Nodo Arkitekter har stået for designet af hele nyindretningen – lige fra ny planløsning til valg af overflader, materialer og møbler, der i høj grad er Skovby Møbelfabriks egne, så kontorlokalerne også tjener som showroom for gæster og kunder.

Den eksisterende planløsning er i høj grad bibeholdt, hvor dele af kontormiljøet er blevet åbnet mere op i form af et enkelt storrumskontor og udskiftning af glasvægge, for at kunne give bedre visuelle forbindelser mellem kontorer, dropdownpladser, kaffestationer og mødefaciliteter.

Hele bygningen har derudover fået helt nye gulve og nyt inventar samt vægbeklædning, der med tråde til Skovby Møbelfabriks DNA primært er i træ.

Endelig har Nodo Arkitekter designet et nyt kantineområde, hvor både administrations- og fabrikspersonale har deres gang.

For at skabe en større samhørighed og plads til alle medarbejderne er kantinen nu indrettet med forskellige siddemiljøer med forskellige typer borde og stole samt måder at sidde på. Desuden har kantinen fået et moderne og råt udtryk med et nyt betongulv. 


VIL DU VIDE MERE?

Er du nysgerrig efter at høre, hvordan
vi måske kan hjælpe dig med din virksomhedsindretning?
Hos Nodo Arkitekter koster det ikke noget
at møde os til en kop kaffe og en snak.

Ring eller skriv gerne til arkitekt Dominique H. Kristiansen for at høre mere.

dk@nodo.dk

Tlf. 53 73 78 08