fbpx

Nodo Arkitekter styrker Urban-afdeling med ny profil

Med ansættelse af den erfarne arkitekt og byplanlægger Sine Rauff Schultz sætter aarhusianske Nodo Arkitekter turbo på tegnestuens Urban-afdeling, der specialiserer sig i at skabe attraktive boligområder.

“I vores Urban-afdeling er vi fokuserede på at skabe attraktive og velfungerende hverdagslandskaber i tæt-lav og åben-lav boligbebyggelse, hvor bæredygtighed, natur og miljø er naturligt integreret i vores arbejdsproces. Kort sagt: vi ønsker at udvikle boligområder i høj kvalitet, hvor der er rart at bo,” fortæller arkitekt og partner i Nodo Arkitekter, Louise Balle.

Hun fortsætter:

“Vi styrker i høj grad afdelingen ved at have fået Sine med på holdet. Hun er kreativ og løsningsorienteret og har et rigtigt godt overblik. Samtidig er hun en stærk projektleder, og hendes indgående kendskab til kommunale sagsgange og projektledererfaring fra flere kommuner vil styrke vores samarbejde med kommuner og borgere.”

Senest har Nodo Arkitekters Urban-afdeling blandt andet været med til at udvikle boligområdet Skovby Nygaard vest for Aarhus samt Langvad Bakker i Låsby.

Det gode liv i fokus
39-årige Sine Rauff Schultz er uddannet på Arkitektskolen i Aarhus med speciale i by- og landskabsplanlægning. Med sig i bagagen har hun desuden 12 års erfaring som byplanlægger fra en række kommuner – senest Aarhus Kommune – hvor Sine har siddet med blandt andet udarbejdelse af lokalplaner og helhedsplaner, herunder strategier og visioner for byens udvikling.

“Jeg brænder for at være med til at skabe det gode liv i boligområderne, og jeg mener, at jeg kommer med nogle gode kompetencer og en helhedsforståelse af, hvordan bolig og omgivelser hænger sammen. Hvordan vi fx får skabt gode boliger med masser af lys og luft, men også en god have, gode opholdsarealer, en hyggelig villavej samt stier til større rekreative områder tæt på,” fortæller arkitekt Sine Rauff Schultz. 

Sine startede i jobbet hos Nodo Arkitekter den 1. september 2021.

Boligområdet Skovby Nygaard. Visualisering: Nodo Arkitekter.
Boligområdet Langvad Bakker i Låsby. Visualisering: Nodo Arkitekter.
Boligområdet Obstrupvej i Mårslet. Visualisering: Nodo Arkitekter.

VIL DU VIDE MERE?

Er du nysgerrig efter at høre,
hvordan vi måske kan hjælpe din virksomhed?
Hos Nodo Arkitekter koster det ikke noget
at møde os til en kop kaffe og en snak.

Ring eller skriv gerne til arkitekt Sine Rauff Schultzfor at høre mere.

srs@nodo.dk

Tlf. 80 77 78 06