fbpx

Nodo Arkitekter styrker ledelsen med associeret partner

Nodo Arkitekter har netop styrket ledelsen med en associeret partner i form af den 41-årige Louise Balle Rosbjerg. Hun har hidtil været Lead Architect i virksomheden og bliver nu en del af ledergruppen, der også tæller partnerne Arne Nielsen og Torben Bonne.

Louise har været en bærende kraft for udviklingen af en lang række af tegnestuens boligkoncepter i de senere år, og med udnævnelsen imødekommes en yderligere vækst på boligområdet fremover.

”Jeg glæder mig enormt meget til min nye rolle, og jeg ser frem til det fortsatte samarbejde med kunder, samarbejdspartnere og kollegerne på tegnestuen og ikke mindst udviklingen af fremtidens boligtyper,” siger Louise Balle Rosbjerg.

Louise Balle Rosbjerg er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Aarhus og har arbejdet i Nodo Arkitekter siden 2010, kun afbrudt af en periode som boligarkitekt i Japan.

Nodo Arkitekter løser opgaver over det meste af Danmark og arbejder bredt i skala fra design,

konceptudvikling, boliger, erhverv og offentligt byggeri til udvikling af hele byområder. Nodo Arkitekter har desuden en stor ekspertise inden for tekniske erhverv.