fbpx

Nodo Arkitekter søger praktikant til foråret 2022

Ønsker du et praktikophold med afvekslende opgaver, trygge rammer og masser af ansvar, der vil styrke dig i din videre karriere? I Nodo Arkitekter søger vi en dygtig arkitektpraktikant til forårssemestret 2022.

Nodo Arkitekter er et Aarhus-baseret arkitektfirma med 20 medarbejdere, der løser opgaver over det meste af Danmark. Vi er eksperter i det brede felt og arbejder inden for områderne Business, Living, Public, Urban og Design. Siden 2010 har vi arbejdet med alt fra udvikling af større boligområder, etagebyggerier og butikskoncepter til tilbygninger og ombygninger af skoler, firmadomiciler og private villaer. 

Senest har vi blandt andet tegnet en ny villa til både håndboldspiller Michael V. Knudsen og til Masterchef-kokken Jesper Koch. Vi har også tegnet Europas største DNA-laboratorium for Eurofins i Galten, og vi har indrettet kontormiljøer for både Skovby Møbler og landbrugsvirksomheden Christinedahl.

Vi tilbyder
Som praktikant bliver du en fast del af vores team, og du får en varieret og kreativ hverdag i en flad organisation med stor frihed og kort fra tanke til handling. Du kommer helt tæt på arkitektfaget og får lov at prøve kræfter med forskellige projekttyper og arkitektdiscipliner, og du deltager naturligvis også i vores sociale og faglige arrangementer. 

For at sikre et trygt praktikophold med optimal faglig udvikling har vi et fast praktikantforløb, som bl.a. indebærer et indledende introkursus, månedlige udviklingssamtaler og en fast kontaktperson på tegnestuen.

Vi tilbyder en lønnet praktik, arbejdsugen er som udgangspunkt på 37 timer, og der er fri frokost. 
Om os
Nodo Arkitekter har tegnestue i Aarhus C. og har eksisteret i over 10 år. Pt. beskæftiger vi 20 medarbejdere, primært arkitekter og bygningskonstruktører. Vi har en stærk holdånd, hvor vi vægter både det faglige og sociale arbejdsmiljø højt. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og der skal være mulighed for faglig udvikling.

Vi har en uformel tone med fokus på den gode dialog, gensidig respekt og et udviklende arbejdsmiljø, hvor alle har muligheden for at udleve sit potentiale.   

Om dig
Vi forventer, at du:

  • Har afsluttet 5. semester fra en af landets arkitektskoler.
  • At du har kendskab til Adobe-programmerne.
  • At du er villig til at lære Revit, som vi som udgangspunkt arbejder i. 
  • At du har flair for IT.

Send din ansøgning til partner Louise Balle på lb@nodo.dk, hvis det lyder som noget for dig. Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning snarest muligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

“Jeg fik masse ud af mit forløb hos Nodo Arkitekter og lærte på tæt hold, hvordan livet er på en tegnestue. Jeg tillærte mig flere programmer, og jeg fik lov til at være med i hele processen fra start til slut.

Dagligdagen hos Nodo Arkitekter er superhyggelig og helt nede på jorden. Der er altid en god stemning – her er der plads til alle! Jeg kan varmt anbefale et praktikforløb på tegnestuen i Aarhus C.” 

Nanna Bonne Jensen, arkitektpraktikant hos Nodo Arkitekter i foråret 2021.


“Jeg var med på en række forskellige projekter lige fra en idrætshal til en privat villa, og jeg fik et supergodt indblik i, hvad det vil sige at være arkitekt. Jeg fik masser af ansvar og egne opgaver, og jeg lærte at stole på, at mine beslutninger kunne være lige så gode som en færdiguddannet arkitekts. Samtidig var der god støtte, når jeg var i tvivl om noget. Jeg var virkelig glad for at være hos Nodo.”

Karina Beck, arkitektpraktikant hos Nodo Arkitekter i 2018.