fbpx

NODO Arkitekter søger erfaren urban planner

Til aarhusianske Nodo Arkitekter søger vi en ambitiøs kollega med stort fagligt engagement og gennemslagskraft til at lede komplicerede byudviklingsprojekter i hele Østjylland.

Du vil få en nøglerolle i udviklingen af det byplanfaglige niveau og miljø i Nodo Arkitekter og vil blive et af de ansigter, der vil tegne os udadtil i alle sammenhænge. Her vil være stor frihed til at præge retningen. Vi vægter de personlige kvalifikationer meget højt. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor vi hver især bidrager med positivitet, ansvarlighed og tillid, og vi hjælper hinanden.

Opgaveporteføljen spænder i skala fra det åbne land til det tætte bymiljø, med stor variation i størrelse og varighed. Her vil være mulighed for at følge de enkelte projekter helt fra de første indledende streger, og til områderne er realiseret. Dit fokus vil være på at områdernes udviklingsmæssige potentiale udleves fuldt ud.

Vi prioriterer det gode samarbejde med alle interessenter meget højt og trives med tillid og ansvar. NODO Arkitekter har den ledende rolle i udviklingen af områderne, som vi følger hele vejen fra den spæde start og til færdigt byggeri. Vi er ikke tilfredse med blot en god plan – vi er først tilfredse, når vi kan se et område fungere.  Vores rolle spænder fra analyser og idéudvikling til planlægning i samarbejde med myndigheder, landskabsbearbejdning, design af boligtyper, branding og kommunikation, understøttende aktiviteter og færdig byggemodning og byggeri.

Din baggrund kan være arkitekt, landskabsarkitekt, byplanlægger eller lignende, med mindst 5 års erfaring fra rådgivervirksomhed, kommune eller anden relevant baggrund. Der vil være rig mulighed for at forme stillingen og arbejdsfelterne.

Ansøgningsfristen er 10. juli 2021.  Vi forventer at holde samtaler løbende. Send din ansøgning til Partner Louise Balle Rosbjerg på lb@nodo.dk, som du også er velkommen til at sende spørgsmål eller kontakte på 5373 7807

Vi glæder os til at høre fra dig!