fbpx

NODO Arkitekter søger erfaren projektleder

Masterplan for Langvad bakker, Skanderborg Kommune.

Aarhusianske Nodo Arkitekter søger en ambitiøs kollega med stor fagligt engagement og gennemslagskraft til at lede komplicerede byudviklingsprojekter i hele Østjylland. 

Du vil få en nøglerolle i styringen og kvaliteten i Nodo Arkitekters byudviklingsprojekter og vil blive et af de ansigter, der vil tegne os udadtil i alle sammenhænge. 

Opgaveporteføljen spænder i skala fra det åbne land til det tætte bymiljø og stor variation i størrelse og varighed med dit fokus på styringen af projekterne frem mod realiseringen som det sikre, koordinerende bindeled til myndigheder, bygherrer, eksterne rådgivere og entrepenører mv.

Vi prioriterer det gode samarbejde med alle interessenter meget højt og trives med tillid og ansvar. Nodo Arkitekter har den ledende rolle i udviklingen af områderne, som vi følger hele vejen fra den spæde start og til færdigt byggeri. Vi er ikke tilfredse med blot en god plan – vi er først tilfredse, når vi kan se et område fungere som det skal!                                          

Vores rolle spænder fra analyser og idéudvikling til planlægning i samarbejde med myndigheder, landskabsbearbejdning, design af boligtyper, branding og kommunikation, understøttende aktiviteter og færdig byggemodning og byggeri.

Hvem er du?
Din baggrund kan være arkitekt, landskabsarkitekt, byplanlægger, ingeniør, konstruktør, byggeøkonom eller lignende med mindst 5 års erfaring fra rådgivervirksomhed, kommune, eller entrepenør. Der vil være rig mulighed for at forme stillingen og arbejdsfelterne.             

Vi vægter de personlige kvalifikationer meget højt. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor vi hver især bidrager med positivitet, ansvarlighed og tillid, og vi hjælper hinanden.

Ansøgningsfristen er 10. juli 2021.  Vi forventer at holde samtaler løbende. Send din ansøgning til Partner Louise Balle Rosbjerg på lb@nodo.dk, som du også er velkommen til at sende spørgsmål eller kontakte på 5373 7807.

Vi glæder os til at høre fra dig!