Nodo Arkitekter søger erfaren byplanlægger

Til aarhusianske Nodo Arkitekter søger vi en ambitiøs kollega til at styrke vores arbejde med byudviklingsprojekter i hele Østjylland.

Er du arkitekt eller byplanlægger, og brænder du for at udvikle nye byer og boligområder? Så er det lige dig, vi leder efter til en nyoprettet stilling hos Nodo Arkitekter. Vi har en stor pipeline af byudviklingsprojekter og leder derfor efter endnu en kollega.

I vores Urban-team er vi fokuserede på at skabe attraktive og velfungerende byer, hvor bæredygtighed, natur og miljø er naturligt integreret i vores arbejdsproces. Kort sagt: vi ønsker at udvikle områder i høj kvalitet, hvor der er rart at være.

Nodo Arkitekter har ofte den ledende rolle i udviklingen af områderne, som vi følger hele vejen fra den spæde start og til det færdige byggeri. På den måde er vi bygherres sikkerhed for det bedst mulige resultat. Vi starter typisk ud med analyser, idéudvikling og samarbejde med myndighederne om udviklingen af områdets potentialer. Herefter konkret områdedesign, lokalplanlægning og landskabsbearbejdning og efterfølgende branding og kommunikation, design af boligtyper og til slut byggemodning og byggeri. 

Vi løser det komplekse og gør det enkelt og overskueligt for vore kunder, vi initierer det tætte og gode samarbejde med myndigheder, tilknyttede rådgivere, entreprenører, bygherrer og ikke mindst det omkringliggende samfund og slutbrugere.

Aktuelt er Nodo Arkitekter blandt andet med til at udvikle boligområderne: Ved Højene i Ry, Kirstinelund i Harlev og Nebel Skovdal – en del af Eriksborg i Silkeborg. 

OVERSKRIFT


Om jobbet:
Sammen med kollegerne i teamet vil du bl.a.:

 • Få en nøglerolle i udviklingen af det byplanfaglige niveau og miljø i Nodo Arkitekter og vil blive et af de ansigter, der vil tegne os udadtil.
 • Være med til at styre projekterne fra den allerførste dialog med bygherre til realisering igennem lokalplan, salg og byggemodning.
 • Bidrage til projekterne igennem ideudvikling og skitsering.
 • Være det koordinerende bindeled til myndigheder, bygherrer, eksterne rådgivere og entreprenører mv.

Om dig:

 • Din baggrund kan være arkitekt, landskabsarkitekt, byplanlægger, ingeniør, konstruktør, byggeøkonom eller lignende.
 • Du har nogle års erfaring fra rådgivervirksomhed, kommune eller anden relevant baggrund. 
 • Du er en holdspiller, der er klar på at indgå i vores team af arkitekter, byplanlæggere og projektledere.

Om Nodo Arkitekter:

 • Vi er en mindre tegnestue i Aarhus C. med 18 medarbejdere, der har forskellige baggrunde og kompetencer.
 • Vi vægter de personlige kvalifikationer meget højt. 
 • Vi har et godt og positivt arbejdsmiljø, hvor vi hver især hjælper, løfter og støtter hinanden.
 • Vi prioriterer det gode samarbejde med alle interessenter meget højt og trives med tillid og ansvar. 

Ansøgningsfristen er den 13. april 2022.  Vi forventer at holde samtaler løbende. Send din ansøgning til Partner Louise Balle Rosbjerg på lb@nodo.dk, som du også er velkommen til at sende spørgsmål eller kontakte på 5373 7807.

Vi glæder os til at høre fra dig!


I jobbet vil du blandt andet komme til at arbejde sammen med arkitekt og byplanlægger Sine Rauff Schultz, der har arbejdet hos Nodo Arkitekter siden september 2021 og kommer med lang erfaring fra en række kommuner:

”Det har været et helt naturligt skifte fra en kommunal planafdeling til en privat tegnestue. Det er både sjovt og udviklende at være i den rådgivende rolle, og så er det dejligt at være tegnende arkitekt igen.”