fbpx

Vi søger bygningskonstruktør til arkitekttegnede enfamiliehuse

I Nodo Arkitekter oplever vi stor tilgang af projekter inden for enfamiliehuse, og vi søger derfor en bygningskonstruktør, der sammen med tegnestuens øvrige team kan løfte projekteringsopgaven og bidrage til den fortsatte udvikling af Nodo Arkitekter. 

Som vores nye bygningskonstruktør vil din primære arbejdsopgave være projektering af enfamiliehuse,  som vores arkitekter hos Nodo har tegnet. Derudover skal du også være åben for at arbejde med andre opgaver – det kan fx være tilbygningssager og lignende. 

Du får mulighed for at følge de enkelte projekter fra start til slut og kommer til at specialisere dig i enfamiliehuse. Din arbejdsdag bliver præget af stor frihed, med kort fra tanke til handling. Du vil blive en bærende del af holdet i vores villaafdeling og vil have direkte kontakt til vores kunder. Her er mulighed for at komme hele vejen rundt om projekterne, og der er altid kolleger at sparre med.

Hvem er du?

  • Du er uddannet bygningskonstruktør, og du finder stor motivation i at tegne arkitekttegnede huse til og for vores kunder. Måske har du endda et par års erfaring fra et typehusfirma.
  • Du er kreativ, løsnings- og detaljeorienteret og rutineret Revit-bruger.
  • Du er stærk i kommunikation med kunder, kolleger og samarbejdspartner og har en god indlevelsesevne.
  • Du sætter en ære i at styre projekterne sikkert igennem, så sagsøkonomien holder.
  • Du trives med at få ansvaret for dine egne projekter, naturligvis med opbakning fra kollegerne på tegnestuen.
  • Du taler og skriver flydende dansk. 


Vi lægger udover de faglige kvaliteter meget stor vægt på de personlige, da du i høj grad vil blive en vigtig del af vores ansigt udadtil.

Hvem er vi?
Nodo Arkitekter har kontor i Aarhus C. og har eksisteret i 10 år. Pt. beskæftiger vi 18 medarbejdere, primært arkitekter og bygningskonstruktører. Vi har en stærk holdånd, hvor vi vægter både det faglige og sociale arbejdsmiljø højt. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og der skal være mulighed for faglig udvikling.

Vi har en flad organisation og en uformel tone med fokus på den gode dialog, gensidig respekt og et udviklende arbejdsmiljø, hvor alle har muligheden for at udleve sit potentiale.   

Send din ansøgning til Partner Louise Balle Rosbjerg på lb@nodo.dk, hvis det lyder som noget for dig. 

Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!