fbpx

Nodo Arkitekter søger boligarkitekt

Hos aarhusianske Nodo Arkitekter tegner vi lækre villaer, charmerende rækkehuse og etageboliger på livet løs. Vi søger derfor hurtigst muligt endnu en dygtig arkitekt, der kan indgå i vores stærke team af boligarkitekter.

Som vores nye boligarkitekt får du mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af fremtidens boliger. Du får mulighed for at følge de enkelte projekter fra start til slut, og du får en varieret arbejdsdag præget af stor frihed med kort fra tanke til handling.

Fagligt brænder vi for at skabe harmoniske og velfungerende projekter, hvor æstetik, funktionalitet og økonomi går op i en højere enhed. Vi arbejder i helheder, hvor ude- og inderum spiller perfekt sammen, og vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kunde og den enkelte grund. Nogle gange hjælper vi kunderne med et skitseprojekt, andre gange er vi med igennem hele processen fra de første tanker til skitse, materialevalg, projektering og indretning.

Om jobbet
Som vores nye boligarkitekt får du varierede arbejdsopgaver og vil sideløbende arbejde med flere projekter på forskellige stadier. Den ene dag sidder du måske i møde med kunder eller samarbejdspartnere, den næste dag skitserer du, og dagen efter igen bruger du tiden på at ”nørde” materialer til et projekt.

Vi har en flad organisation, og i alle projekter bliver du en del af et mindre team, som fører projekterne ud i livet sammen med kunder og samarbejdspartnere. Dine kompetencer vil komme i spil på flere typer af projekter, og der vil være rig mulighed for faglig udvikling. 

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du brænder for at tegne boliger, har en stor indlevelsesevne i kundens behov og elsker at få en planløsning til at gå op. Du har en skarp æstetisk sans og er god til at lytte, analysere og omsætte ønsker og ideer til konkrete løsningsforslag. 

Du kan både være nyuddannet og have nogle års erfaring. Det vigtigste er, at du har mod på at få ansvaret for dine egne projekter, naturligvis med opbakning fra kollegerne på tegnestuen. Vi arbejder primært i Revit og Enscape.

Hvem er vi?
Nodo Arkitekter er en tegnestue med 17 medarbejdere i Aarhus C. Vi har tegnet boliger til kunder i det meste af Danmark og er lige nu i gang med at tegne boliger i bl.a. Silkeborg, Ry, Skanderborg, Galten, Favrskov, Aarhus og Odder.

Send din ansøgning til Ass. partner Louise Balle på lb@nodo.dk, hvis det lyder som noget for dig. Du er også velkommen til at ringe til Louise Balle på 53 73 78 07, hvis du vil høre mere om jobbet. 

Det er en fordel, hvis din ansøgning vedlægges et villaprojekt med en god planløsning. Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!