fbpx

Nodo Arkitekter er kåret som Succesvirksomhed 2020

SUCCESVIRKSOMHED 2020

Som én ud af kun 1.000 danske virksomheder har Nodo Arkitekter netop modtaget fornem erhvervspris fra Spar Nord og BDO.

Erhvervsprisen ’Succesvirksomhed’ bliver uddelt til de 1.000 danske virksomheder, der over de sidste fem år har haft størst succes målt på forskellige, finansielle parametre – blandt andet vækst i resultat før skat og soliditetsgrad. 
Hos aarhusianske Nodo Arkitekter, der er en af årets prismodtagere, er tegnestuens tre partnere utroligt glade over at få anerkendelsen fra Spar Nord og BDO.

– Det betyder meget at få hæderen og opmærksomheden, især i et anderledes år som 2020, hvor mange virksomheder har været udfordrede. Vores resultater er skabt med baggrund i et tæt og godt samarbejde mellem vores virkelig dygtige medarbejdere samt vores mange langvarige kunderelationer, udtaler partner i Nodo Arkitekter, Arne Nielsen.

VÆKST OVER EN ÅRRÆKKE

Erhvervsprisen ’Succesvirksomhed’ blev indstiftet i 2019 i et samarbejde mellem Spar Nord og BDO. De 1.000 virksomheder, der alle har mellem 10-999 ansatte – er udvalgt på baggrund af en analyse af cirka 350.000 mindre og mellemstore virksomheders regnskabshistorik.

Formålet med prisen er at sætte fokus på lokale virksomheder, som over en årrække er de bedste til at skabe vækst, der kommer lokalsamfund og erhvervsliv til gode.

– Selv om corona-krisen for tiden er allestedsnærværende, så er det ikke blevet mindre vigtigt at anerkende vores solide vækstvirksomheder. Tværtimod. For vores ambition med prisen er ikke alene at give et skulderklap til de mest succesfulde virksomheder. Det er også at formidle inspiration til de mange virksomheder, der har et uforløst potentiale for vækst, siger bankdirektør i Spar Nords direktion Martin Kudsk Rasmussen.

Læs mere om erhvervsprisen her.