fbpx

Moderne gård danner rammen om nye kontorfaciliteter

I Skovby vest for Aarhus har Nodo Arkitekter opført og indrettet ny kontorbygning for landbrugsvirksomheden Christinedahl A/S, der har til huse på ejerens gård Skovby Nygaard.

Midt i de landlige omgivelser er kontor- og velfærdsfaciliteterne bygget som en klassisk længe over for den eksisterende stuebygning, så privaten og kontoret til sammen danner en gårdbebyggelse med en gårdsplads i midten.

Mens stuebygningens pudsede facader og småsprossede vinduer emmer af tradition, har målet for den 270 kvadratmeter store kontorbygning været at skabe en forfinet gårdbygning med moderne faciliteter til virksomhedens medarbejdere.

Pandepladetag i stål, kulbrændte gråmursten med rigt farvespil fra Petersen Tegl og store vinduespartier danner de ydre rammer, mens den indendørs indretning bedst kan betegnes som moderne landhygge. 

Åben pejs og højt til loftet dominerer det store endekontor samt køkken og kantineområde, hvor der lige som i ankomstområdet og ganglinjen er loft til kip. Betongulve danner en moderne kontrast til bygningens øvrige træinteriør, der ses i en stor trætræppe til førstesalen, synlige træspær, trædøre samt trægulve i mødelokalerne.

Endeligt er der i kontorbygningen lagt stor vægt på naturligt lysindfald samt udarbejdet belysningsplaner, hvor flotte lamper fra Anker & Co pryder rummene. Desuden er lokalerne indrettet med møbler fra Randers+Radius.


VIL DU VIDE MERE?

Er du nysgerrig efter at høre, hvordan
vi måske kan hjælpe dig med din bolig?
Hos Nodo Arkitekter koster det ikke noget
at møde os til en kop kaffe og en snak.

Ring eller skriv gerne til ass. partner Louise Balle Rosbjerg for at høre mere.

lb@nodo.dk

Tlf. 53 73 78 07