MØD DE TRE PARTNERE

Mød her de tre partnere, som danner rammen for Nodo Arkitekter.

Louise Balle Rosbjerg, er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen Aarhus. Hun havde mere en 12 års tegnestue-erfaring, inden hun i 2020 indtrådte som partner i Nodo Arkitekter.

Med hendes indtog har hun været en afgørende faktor, for opbyggelsen af Nodos villa afdeling. Vigtigst af alt, er Louise særligt optaget af, hvordan man med arkitekturen, kan skabe værdi for vores kunder.

Arne Nielsen, er uddannet arkitekt/urban designer fra Kunstakademiets arkitektskole. Derudover har han drevet sin egen tegnestue i mere end 20 år, hvilket har banet vejen for medstiftelsen af Nodo Arkitekter, tilbage i 2010.

Med stor erfaring indenfor koncepttænkning og kunderelationer, har Arne særligt fokus på hvordan vi mennesker agerer i forskellige rum.

Dertil har Arne utrolig stor erfaring fra detailbranchen og teknisk komplicerede projekter, hvilket er derfor Arne har stået for opbyggelsen af Nodos byplanafdeling.

Torben Bonne Jensen, er uddannet tømrer, byggetekniker og byggeøkonom, samt har også drevet sin egen tegnestue i mere end 20 år. Derudover er han selvfølgelig også medstifter af Nodo Arkitekter, tilbage i 2010.

Han sørger for at de projekter vi tegner for vores kunder, også kan realiseres indenfor de givne rammer, så de skaber reel værdi for kunden.

Torben skaber tryghed for kunden, ved at følge projekterne til dørs. Han er især betaget af at tænke i helheder, så alle ender mødes til sidst.