fbpx

Lars Steengaard stopper i Nodo Arkitekter

Efter ti år som partner i Nodo Arkitekter stopper Lars Steengaard den 1. juni for at gå på pension. Han var sammen med Arne Nielsen og Torben Bonne med til at starte virksomheden tilbage i 2010, og han har gennem tiden stået for en lang række projekter i offentlig og privat regi.

”Det har været noget af en rejse, siden vi startede tre mand på tegnestuen for ti år siden. Jeg har været med på stribevis af spændende byggerier, og det har været en stor tilfredsstillelse sammen med arkitekter og ingeniører at udvikle kreative løsninger, der har fået selv udfordrende projekter til at gå op i en højere enhed,” siger Lars Steengaard.

”Hermed vil jeg gerne sige mange tak for samarbejdet med kunder og entreprenører gennem årene – det har været en stor fornøjelse,” siger han.

Tid til musik og sport
Fremadrettet har den 66-årige Lars Steengaard endnu ikke fuldt ud besluttet, hvad han skal lave. Dog ligger det fast, at musik og sport kommer til at spille en væsentlig rolle i hans fremtidige liv.

”Jeg har spillet meget klaver tidligere, og det vil jeg rigtigt gerne bruge mere tid på nu. Samtidig er det planen at køre mere mountainbike i naturen, ligesom jeg fortsat vil spille fodbold hver uge i DGI-hallen i Aarhus, som jeg har gjort i mange år. Måske jeg også vil lave en konsulentopgave eller to inden for den bygherrerådgivning, som ligger mit hjerte nært – hvem ved,” slutter Lars Steengaard.

Lars Steengaard er uddannet bygningskonstruktør og bygningssnedker, og før tiden i Nodo Arkitekter arbejdede han i flere østjyske arkitekt- og entreprenørvirksomheder. Senest var han partner i det aarhusianske arkitektfirma Brugger & Nielsen, hvor han mødte Arne Nielsen og Torben Bonne.