fbpx

Få inspiration i nyt, eksklusivt udstillingshus

Nodo Arkitekter har tegnet et nyt udstillingshus spækket med lækre materialer og gennemtænkte løsninger, der skal give inspiration til kommende boligejere.

Det 200 kvadratmeter nye udstillingshus i ét plan er beliggende i den østjyske by Ry og tegnet for Idealhuse.

Visionen har været at tegne en gennemtænkt bolig, hvor inde og ude smelter sammen, og hvor man føler sig hjemme i det øjeblik, man træder ind over dørtrinnet – og hvor det gode familieliv er tænkt ind fra starten.

Lyst og imødekommende
Udstillingshuset er et gårdhavehus, hvor rummene er arrangeret, så hovedhuset, sammen med carporten, danner et lukket gårdrum. På den vis får huset helt fra start et privat og karakterfuldt uderum – en sjældenhed i nybyggede huse, hvor hækken typisk lige skal have nogle år til at vokse op.  

Varm velkomst
Når man træder ind i huset via den smukke egetræsdør, mødes man først af værelsesafdelingen, der bindes sammen af en karakterfuld fordelingsgang. Det store snedkermøbel holder styr på jakker og fodtøj, men rummer også plads til at kunne slænge sig på bænken og til at sætte sig ved barbordet ud mod gårdhaven. De store vinduer lukker masser af lys ind, og de eksklusive materialer emmer af kvalitet. Det luksuriøse køkken/alrum åbner op mod både gårdhaven og aftenterrassen på modsatte side af huset og indbyder til samvær og gode snakke.

Eksklusivt uderum
Forældreafdelingen har en eksklusiv stemning à la hotelsuite, og fra badeværelset er der kig og udgang til et lille privat og hemmeligt grønt spa-gårdrum med bad under åben himmel. I gårdhaven findes også husets arkitekttegnede shelter, hvor man trygt kan tilbringe natten i det fri.
Gennemtænkt hverdagsluksus
Gårdhavehusets planløsning er bygget op omkring nogle helt klare principper, som får huset til at fremstå både åbent og privat på én og samme tid.

Forbindelsen til haven omkring huset har ligeledes været et betydeligt omdrejningspunkt. Fra køkkenalrummet er en fantastisk udsigt med lange kig over landskabet, som indrammes og fremhæves af de store vinduer. Hos Nodo Arkitekter er uderummene altid en særdeles vigtig medspiller, når det gælder om at skabe en tryg og fredfyldt base for husets beboere og gæster.

Smukke materialer
Materialernes samspil sætter prikken over i’et. Det gælder både inde, hvor de brede plankegulve fra Dinesen, de lækre farvede fliser fra Flisegalleriet, de smukke armaturer og det snedkerbyggede garderobemøbel dominerer samt ude, hvor terrasserne er komponeret af træ, belægninger i kostet beton, grønne bede i cortenstål, spejlbassinerne og ikke mindst de fine murede detaljer i facaderne.

I det hele taget er der tænkt i velovervejede løsninger, som forener alt det praktiske i en velfungerende familiebolig med præcis de arkitektoniske detaljer, der tilsammen giver en gennemtænkt og smuk bolig, som man har lyst til at leve i.

Hver søndag er det muligt at komme og se udstillingshuset og få inspiration til sit boligbyggeri. Tjek Idealhuse for aktuelle åbningstider.


VIL DU VIDE MERE?

Er du nysgerrig efter at høre, hvordan
vi måske kan hjælpe din virksomhed?
Hos Nodo Arkitekter koster det ikke noget
at møde os til en kop kaffe og en snak.

Ring eller skriv gerne til arkitekt Tinne Søndergaard for at høre mere.

lb@nodo.dk

Tlf. 53 73 78 07